Skolstart och dagmamma!

Nu har höstterminen startat för Linus i 2A och Noa är åter hos dagmamma. Än så är det nyhetens behag och träffa vännerna efter sommaruppehållet och hoppas det håller i sig. Varit på Folke B 1 vecka innan för lite uppföljning  med Linus och då fick Noa vara hos dagmamma så hon fick börja 1 vecka tidigare. Simskola för Linus denna vecka och även nästa vilket han gillar.

Lite kul från helgen med Farmor



Hel helg med Farmor

I helgen ska Linus och Noa sova över hos farmor. Noa har räknat ner dagarna sen i onsdags. Halva huset följde nog med i resväskan för dem båda. Fick knappt plats i fiaten med allt de skulle ta med sig. Jag, Linus och Noa sov i gudinge till idag och sen åkte vi bara hem och packade om för vistelse hos farmor. Hoppas farmor orkar med då energinivån var på topp när jag lämnade dem.


Sover på "källarskullen" i Gudinge

Idag tog vi oss ut till landet återigen för att ha kul och mysa. Vi tog även en sväng till Öregrunf för att kolla in Linus Mormor segla onsdags tävlingen med gammelmorbrors segelbåt. Därefter bjöd Lesif på lite mat. Vädret höll sig som man vill att sommaren skall vara så det var trevligt. Nu efter en Harry potter film sover de sött och har gjort det nu i några timmar.
Blit nog mer bad och sol hoppas vi på under morgondagen.

RSS 2.0