Lugnt sportlov

Till motsattsen till vad andra gör under sportlovet som att åka till fjällen eller annan semester vilket vi i och för sig hade förra veckan, så har vi bara tagit det lugnt ute på landet. Linus kör 4-hjuling så fort han får cjansen och Noa kollar på barbiefimler eller leker sina rollspelslekar. Var och lekte några timmar med kusinerna Emely och Lina i förrgår. Imorgon, torsdag ska vi på min lillasysters fördelsedagskalas och äta smörgåstårta förståss. Hoppas hon gillar pressenten också som vi köpt. Noa somnade bredvid mig efter lite fotmasage. Brukar funka bra när hon är trött. Linus gick upp och lade sig i Jonathans rum. Hoppas det blir fint väder imorgon så vi kan ut och göra något trevligt. 

Sälen, Högfjällshotellet v. 7

Nu är det sportlov och vi är ute på landet igen. Linus åker 4 hjulingen för fulla muggar och Noa har just börjat bli bättre efter en långdragen feber. Hon låg mestadels i soffan första dagarna i sälen så det blev inte så mycket som vi önksat men det var lite mysigt att ta det lugn också medan Linus och Martin åkte skidor. Linus har blivit lite kaxig i backen nu. Tar liften och åker upp i stora backarna själv så man hinner knappt med honnom längre. Och så gillade han att hoppa och trixa. Vädret var helt underbart hela v.7, solen sken fr. morgon till kväll varje dag. Lägenheten var lite sisådär men de gick.
Pluset var att det fanns diskmaskin, supernice.  Noa passade på att somna till en stund i solen.






Noa sjuk

Under tiden som det varit vinterkräksjuka och alla andra förkylningar har barnen klarat sig till nu.Noa var vaken hela natten med 40 grades feber och nu under dagen har det pendlat ner till 38 grader som lägst. Typiskt vi som ska åka till Sälen, Högfjällshotellet imorgon för att åka skidor och koppla av. Hon har fortfarande feber och hostar samt sovit hela dagen. Annars har dagen destått av  att packa och packa inför skidsemestern. Håller tummarna nu för att hon är bättre till i morgon. Vi har packat spel och filmer utifall Noa fortsätter vara förkyld eller att det är för kallt för att vara ute. Ikväll blir det att kolla på melodifestivalen, hoppas det blir bra låtar.


RSS 2.0