Badkarsdykning



Att bada ligger högt upp på favolistan när man väl kommit i badkaret med cykop och bubblor

Nu åks det 4-hjuling



Nu är det bara 4-hjulingen som gäller för Linus, Noa ska ut nu och testa lite med Jonathan. Hon tycker det e lite läskigt med ljudet.

Äntligen helg!

Nu laddar vi för helg igen. Linus planerar att köpa en 4 hjuling så vi ska åka och titta om det kan vara intressant. Magsjukedygnen e över så nu är allt full fart igen. Packa inför helgen på landet innan vi åker.

Magsjuka

Idag är hela familjen hemma med magsjuka. Dock har bara Noa och Martin hållt igång. Peppar, peppar nu är Noa i full fart efter magsjuk natt och evigt springade till toaletten.

Helgen på landet v.3



Är på landet igen efter en vecka i Björklinge. Barnen och jag åkte med min mamma i torsdag när hon hämtade oss och Martin i fredags kväll. Linus och Noa var med Ylva, min lillasyster och badade i Karlholm under fredagkvällen sen åt vi pizza tillsammans och kollade på lets dance, eller slutet snarare. Lördagen var helt underbar att vakna till -13 grader och sol. Noa åkte lite skridskor medan Linus åkte på sin lilla cross och med isdäck på isen. Martin testade om BMWn funkade bra i iskörning. Söndagen har varit lugn. Linus e på isen med Martin och jag med Noa som sjunger och lyssnar på sin MP3. Kollar lite på Skidor på tv och löser korsord m. mamma som stukade foten i fredags kväll på jobbet och ligger nu i soffan brevid och med foten i högläge. Imorgon, måndag ska vi in och kolla upp Linus lite på 95B hos Bosse som är hans neurolog doktor.

Rena "lekstugan"

Stugan blev en "lekstuga" med hängmattan som vi satte upp under loftsängen som alla barn tycks gilla. Ser mysigt ut när de leker. Men för Linus som fått låna Xbox av Jonte så innebar det en frizon med avkoppling och få tillfälle att vara en stund för sig själv. Linus och Noas kusiner Emely Och Lina har kommit ut hit. Ska grilla lite korv i ugnen till lunch.

Ute på landet igen

Hej!
Nu har vi letat oss upp till Hållnäs igen för att kolla om det finns någon is kvar att åka på. Själv så slappade jag bara med barnen hela dagen. Noa och kusin Lina har gått igenom några filmer med Barbie. Just nu tycker noa att jag e så himla jobbig då hon vill ha datorn och spela på spela.se så jag förpassar mig till pappa och kollar vad han kollar på. Martin är nere med Tyotan på isen och åker vilket inte e så super då allt anti spinn ochsladd vad det nu heter bara piper och tjuter så att sladda e näst intill att glömma helt med den bilden, alltså ingen isbil att leka med. Hoppas jag får se den igen utan bulor..............

På hal is


 


Noa testar att åka lite skridskor, lite vingligt men kul


Grillning vid isbanan.


Kusin Lina har gjort en istelefon


Kusin Emely och Noa åker bob efter gräsklipparen

Julen 2008 i Björklinge

Noa visar upp sin julklapp, röd och orange klänning


Kusinerna träffas och firar lite jul i Björklinge
Linus, kusin Nea & Noa

Oliver myser med en bok
Kusin Oliver myser i farmors knä med en intressant bok



Tomten letar paket med assistans fr. Linus


Ytterligare julklapp som kom fr. gammelfarmor & gammelmorfar

Sälen v 6 2008

Sälen 2008 v. 6

Nyår i Idre

I år passar vi på att åka och hälsa på Tilda, Tim m. fam över nyår. Tilda och Noa leker fr. morgon till kväll med barbie och att sjunga. Supermysigt!!!


Tilda och Noa leker rockband

Tilda och Noa leker änglar
Tilda och Noa leker änglar. Lite för kallt för att göra några ute så det gick lika bra inne


Linus & Tim


Carro



Syskonmys i Backen

Åker lite i Idre jan 2009

Väntar på sin tur till liften



RSS 2.0